مقالات رشد و توسعه کسب و کار


مطالعه مقالات رشد و توسعه کسب و کار یا business development articles یکی از بهترین روش ها برای رشد کسب و کاری است که به آن مشغول هستیم. تمام افرادی که دارای یک کسب و کار هستند، باید با مفهوم توسعه کسب و کار آشنا بوده و سعی کنند به طور مداوم اطلاعات خود را در این زمینه بروز کنند. زمانی که اسم فروش و فروشنده به میان می آید، ممکن است ذهن افراد به بازار و شغل مغازه داری برود، اما در واقع هر کسی در هر شغلی که مشغول به کار است به نوعی یک فروشنده است. یک دکتر فروشنده است با فروش مهارت پزشکی خود، یک مهندس فروشنده است با فروش مهارت مهندسی خود، یک برنامه نویس، یک حسابدار و ... همگی در ذات خود یک فروشنده هستند. زمانی که دو حسابدار برای استخدام به یک شرکت می روند، کدام یک موفق می شوند که استخدام شوند؟ مسلما آن شخصی که سال ها روی تخصص خود (حسابداری) کار کرده باشد و در واقع مهارت خود را به خوبی توسعه و رشد داده است بهتر می تواند رضایت کارفرمای خود را جلب کند.

مقالات رشد و توسعه کسب و کارمطالعه مقالات یا کتاب مدیریت توسعه کسب و کار می تواند ما را با شرح وظایف توسعه کسب و کار آشنا کرده و کمک کند که در این راه قدم های محکم تری برداریم. با بررسی تاثیر ایجاد و توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط در رشد اقتصادی متوجه می شویم که اگر یک کسب و کار به خوبی رشد کند، نه تنها به نفع صاحب کسب و کار خواهد بود، بلکه به توسعه و رشد اقتصادی کشور نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت.
به طور کلی تعداد زیادی از کسب و کارهای هر کشور را کسب و کارهای کوچک و متوسط تشکیل می دهد و به همین دلیل اگر برنامه ای جامع و یکپارچه در جهت توسعه این کسب و کارها ایجاد شود، باعث رونق بازار و جلوگیری از تورم و همچنین توسعه اقتصادی کشور خواهد شد.
توسعه کسب و کار چیست؟
به صورت ساده توسعه کسب و کار را می توان بکار بردن مجموعه برنامه ها و اقدامات در جهت پیشرفت یک کسب و کار دانست و این اقدامات می تواند منجر به پیشرفت در زمینه های افزایش مشتری، تبیلغات، بازاریابی و ... باشد.
حال که با توسعه کسب و کار آشنا شدیم، بهتر است با روش هایی آشنا شویم که کسب و کار ما را به این رشد و توسعه برساند.
برخی از استراتژی های توسعه کسب و کار به شرح زیر است:
1-    تنوع: این استراتژی به این معنی است که به عنوان مثال یک کسب و کار که در زمینه پوشاک با برندی خاص فعالیت می کند زمینه کاری خود را به طور کلی عوض کند و وارد کسب و کار کفش شود.
2-    توسعه بازار: این استراتژی یعنی صاحب یک کسب و کار بازار خود را گسترش دهد و به عنوان مثال صادرات به خارج را نیز وارد کسب و کار خود کند.
3-    توسعه محصول: در این نوع از استراتژی فرد می تواند محصول جدیدی را وارد بازار کند و خدمات توسعه کسب و کار خود را روی آن محصول متمرکز کند.
4-    شبکه سازی: در این نوع از استراتژی های توسعه کسب و کار باید شبکه های ارتباطی کسب و کار خود را بهبود داد. این شبکه می تواند شامل مشتریان جدید و قدیم، خرده فروشان و عمده فروشان باشد.
البته تعداد این استراتژی ها بیشتر از این است، ولی برای اختصار به همین تعداد بسنده می شود. لازم به توضیح است که لازمه به کار بردن هر یک از این استراتژی ها خواندن مقاله، کتاب و رفتن پیش یک مشاور کسب و کار است و اگر کسی بدون تجربه بخواهد از این استراتژی ها استفاده کند مسلما با شکست مواجه خواهد شد.
هر شخصی که دارای یک کسب و کار است یا به نوعی شاغل است باید توسعه دهنده کسب و کار خود باشد. هر شخصی در هر شغلی دارای رقیبان زیادی می باشد. در این رقابت فرد باید هم مهارت سخت را یاد بگیرد و هم مهارت های نرم. مهارت های سخت شامل تخصص کاری خود فرد می باشد و مهارت های نرم نیز دانستن علوم کسب و کار است که یاد گرفتن این دو مهارت و به کار بردن آن ها نهایتا منجر به توسعه کسب و کار خواهد شد.

عناوین مرتبط: قوانین رشد و توسعه کسب و کار, مدیریت استراتژیک